Special Olympics -perheleiri

Lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumassa ohjaajan esimerkin mukaan Pajulahden palloiluhallissa.

Tervetuloa avoimelle kehitysvammaisten Special Olympics -perheleirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 12.–14. huhtikuuta 2024.

Perheleiri on polku 8–13-vuotiaalle kehitysvammaiselle lapselle mukaan Special Olympics -toimintaan. Leirillä saa tietoa Special Olympics -toiminnasta, pääsee tutustumaan toisiin perheisiin ja kokemaan vertaisuutta. Ja tietenkin liikutaan!

Leirillä koko perhe touhuaa yhteisesti ja myös vanhemmille on omaa ohjelmaa. Mukaan voi tulla myös sisaruksia.

Samana viikonloppuna koolla ovat eri lajien kokeneet kehitysvammaiset Special Olympics Athlete Leader -urheilijat, jotka vetävät mm. info- ja liikuntatuokioita perheleirille harjoittaen samalla omia ohjaus-, esiintymis- ja johtamistaitojaan. Koolla tulee olemaan n. 20 Athlete Leader -urheilijaa.

Hinta: 125 euroa/hlö, (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen).

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan leirille 25.3. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Ilmoittaudu tästä.

  • Jos sinulla ei ole vielä Suomisport-tiliä, järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti tilin luomiseen, jonka jälkeen ohjaudut tapahtuman ilmoittautumiseen. Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin luotava Suomisport-tili ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle.

  • Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu suoritetaan järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 436 7612

Lue lisää Special Olympics -toiminnasta

Lisätiedot