Special Olympics Temppu, Taito, Tasapaino -leiri

Kehitysvammaisten Special Olympics Temppu, Taito, Tasapaino -leiri järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa 8.–9. kesäkuuta 2024.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille ja vammattomille partner-urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti valmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla urheilijan oma avustaja.

Tällä leirillä harjoitellaan monipuolisesti urheilijan taitoja, tasapainoa ja muita tärkeitä ominaisuuksia, jotta sinusta tulisi vielä parempi urheilija. Leirillä ei harjoitella suoraan mitään yksittäistä lajia, vaan kaikkien lajien urheilijoille sopivia harjoitteita.

Leiriltä saat mukaasi harjoitusohjeet kotiharjoittelua varten.

Hinta

  • 80 € /hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen)

Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.


Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumiset 10.5. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (maksun palautusta varten ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 596 5015).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

 

Lisätiedot:

Special Olympics Finland, Timo Pelkonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 596 5015