Special Olympics -kesälajien monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -uinnin, -yleisurheilun, -tenniksen, -melonnan, -salibandyn, -Unified-lentopallon/-beach volleyn ja -pöytätenniksen avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 2.–4. elokuuta 2024.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v) sekä beach volleyn vammattomille partneripelaajille. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Melontaan ja uintiin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Melonnassa myös leirikisa sunnuntaina. Lisäksi uimista rannalla ja yhteistä ohjelmaa.

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen.

Hinnat

  • 135 € /hlö, (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen sekä melonnan leirikisan)

Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumiset leirille 3.7. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Huom! Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku  (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot