Special Olympics -kesämonilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -uinnin, -yleisurheilun, -tenniksen, -melonnan, -salibandyn, -Unified-lentopallon/-beach volleyn ja -pöytätenniksen avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 2.–4. elokuuta 2024. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v) sekä beach volleyn vammattomille partner-pelaajille. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Melontaan ja uintiin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Melonnassa leirikisa sunnuntaina. Lisäksi uimista rannalla ja yhteistä ohjelmaa. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen.

Hinta: 135 euroa/hlö, (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen sekä melonnan leirikisan). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. Ilmoittautumiset leirille 3.7. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Huom! Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku  (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.