Soveltavan taitoluistelun ja Special Olympics -taitoluistelun leiri

Tervetuloa Soveltavan taitoluistelun ja kehitysvammaisten Special Olympics -taitoluistelun avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen, Nastolaan 14.–15. syyskuuta 2024. Leirille voi osallistua itsenäisesti tai mukana voi olla oma avustaja tai perhe. Leirille voi saapua tarvittaessa jo pe 15.9. Leiriohjelma la klo 11–su klo 14.

Hinta: la–su 85 euroa/hlö, pe–su 135 euroa (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien/perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 15.8. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Huom! Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku  (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.