Soveltavan taitoluistelun ja Special Olympics -taitoluistelun leiri

Tervetuloa Soveltavan taitoluistelun ja kehitysvammaisten Special Olympics -taitoluistelun avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen, Nastolaan 14.–15. syyskuuta 2024.

Leirille voi osallistua itsenäisesti tai mukana voi olla oma avustaja tai perhe.

Leirille voi saapua tarvittaessa jo perjantaina 15.9. Leiriohjelma lauantaina klo 11 ja jatkuu sunnuntaihin klo 14 asti.

Hinnat

  • la–su 85 € /hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen)
  • pe–su 135 € /hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen)

Huoltajien/avustajien/perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumiset leirille 15.8. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (maksun palautusta varten ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373).

Huom! Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku  (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot