Kahdeksan lajin Special Olympics -monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten urheilijoiden ja harrastajien avoimelle kahdeksan lajin Special Olympics -leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 11.–13. lokakuuta 2024.

Lajeina: salibandy, tennis, uinti, ratsastus, Unified-triathlon, rytminen voimistelu, yleisurheilu sekä Unified-jalkapallo ja -futsal.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v), sekä jalkapallon ja triathlonin vammattomille partner-urheilijoille. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Uintiin ja Unified-triathloniin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito).

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Lauantai-iltapäivän treeni on lajinvaihtotreeni, jossa voi kokeilla jotain muuta lajia, tai jatkaa omassa leirilajissaan. Leirillä lisäksi yhteistä ohjelmaa.

Ratsastukseen otetaan 8 urheilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä (ratsastajan painoraja 85 kg).

Huom. Ratsastuksen saapuminen perjantaina 13.10. jo klo 15.30–15.45, muilla lajeilla saapuminen klo 16.30–17.

Hinnat

  • 135 € /hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen)

Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Huom. Leirille on yhteiskyytimahdollisuus bussilla! Ajettava reitti: Rovaniemi - Oulu - Äänekoski - Jyväskylä (Vaajakosken ABC) - Pajulahti ja takaisin.

Yhteiskyydin meno-paluuhinta leiriläisiltä ja huoltajilta Rovaniemeltä 40 € /hlö, Oulusta 30 € /hlö, Äänekoskelta 20 € /hlö ja Jyväskylästä (Vaajakosken ABC) 20 € /hlö. Bussimaksu käteismaksuna leirivastaava Elinalle Pajulahdessa.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumiset leirille 11.9. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). 

Huom! Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku  (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot