PERUTTU: Välineellä on väliä -kiertue Rovaniemellä

HUOM! Tapahtuma on valitettavasti peruuntunut. Myös seminaarin jälkeinen kokeilutapahtuma klo Rommelin kentällä klo 13.15–14.15 on peruttu. Erilaisia talven liikunnan apuvälineitä ja toimintavälineitä jäälle pääset kokeilemaan Rommelin kentällä avoimessa kokeilutapahtumassa huomenna perjantaina klo 15.00–17.00. Kokeilu on avoin kaikille ja sinne ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Suomen Paralympiakomitean ja Invalidiliiton keväällä 2023 startannut Välineellä on väliä -kiertue tuo apuvälinetietoa ja kokeilumahdollisuuksia sisältävän tapahtumapäivän kaikkiin Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan kuuteen toimipisteeseen ympäri Suomen. Tervetuloa miniseminaariin ja kokeilutapahtumaan Rovaniemelle 22. maaliskuuta!

Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan kaikissa kuudessa toimintayksikössä eri puolilla Suomea pysähtyy vuosien 2023–2024 aikana yhteistyössä Suomen Invalidiliiton kanssa toteutettava Välineellä on väliä -kiertue.

Vuoden 2024 aikana tapahtumapäivät ja niihin liittyvät välinekokeilut järjestetään Rovaniemen, Kuopion ja Seinäjoen toimintayksiköissä. Näiden kaupunkien osalta kiertue starttaa Rovaniemeltä 22.3.2024.

Paikka:

Santasport Lapin urheiluopisto, Rova-sali, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi

Ohjelma 22.3.2024

12.00–13.00 Miniseminaari, joka myös striimataan (Linkki lähetykseen julkaistaan lähempänä)

  • Susanna Tero, johtava asiantuntija, Malike 
  • Henrik Gustafsson, juristi, Invalidiliitto ry 
  • Marjut Eskelinen, palvelupäällikkö, Lapin hyvinvointialue 

13.15–14.15 Talviliikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma seminaariin osallistuville ammattilaisille Rommelin kentällä (Jäkäläkatu 2, Rovaniemi)

14.15–17.00 Talviliikunnan apuvälineiden kokeilutapahtuma kaikille halukkaille Rommelin kenttä (Jäkäläkatu 2, Rovaniemi)

Kokeilutapahtumissa testattavana erilaisia Suomen Paralympiakomitean ja Malikeen apu- ja toimintavälineitä jäälle ja lumelle.


ILMOITTAUDU SEMINAARIIN JA KOKEILUTAPAHTUMAAN TÄÄLLÄ

 

Lisätietoa seminaarista lisää

 

Katso myös:

Lumitapahtuma Rovaniemellä 23.3.2024

 

Tutustu Paralympiakomitean apuvälinetoiminnan varauskalenteriin

 

Lisätietoa kiertueesta: