Special Olympics -melonnan päiväleiri

Special Olympics -melojien kauden avaus (päiväleiri) järjestetään sunnuntaina 2. kesäkuuta 2024 klo 10–17 Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Leiri sisältää lounaan Pajulahdessa, 2 kertaa melontaa, pienet grillailut päivän pääteeksi sekä vakuutuksen. Grillailut klo 16–17 eli vanhemmat silloin tervetulleita!

Kajakit ja muut välineet Pajulahden puolesta ja halutessaan voi tuoda omat välineet.


Hinta

  • 30 €


Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen 27.5. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittautumislinkki

Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (maksun palautusta varten ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot