Paralympiakomitean kevätkokous 2024

Suomen Paralympiakomitean sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 29.5.2024 klo 18.30 Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Kokousta ennen järjestetään Meidän äänemme kuuluu -kevätkokousseminaari klo 17–18.00. Kokoukseen ja seminaariin on mahdollista osallistua etänä. 

Kevätkokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat, sääntömuutos liittyen kurinpitoon ja yhteistyö Olympiakomitean kanssa.

Yhdistyksen kokouksessa ovat äänioikeutettuja jäsenmaksunsa maksaneet yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Suomessa toimivan lajiliiton edustajalla on kolme ääntä ja Suomessa toimivan vammaisten henkilöiden liikuntaa ja urheilua järjestävän yhdistyksen edustajalla yksi ääni.

Ennen kevätkokousta järjestettävään Meidän äänemme kuuluu -kevätkokousseminaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja seminaari on ilmainen ja kaikille avoin. Seminaarin ohjelman ja seminaarin liittymislinkin löydät TÄSTÄ.

Ilmoittaudu mukaan

Kevätkokouksen Kokoustarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumiset 17.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muista ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot sekä onko mukanasi avustaja. Etänä osallistujilta toivomme valtakirjoja sähköpostiosoitteineen 17.5. mennessä.

Kokoukseen liittyvistä käytännön asioista lisätietoa antaa:

Teemu Lakkasuo
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 565 1001

Paralympiakomitea vastaa kokouksen tarjoiluista, mutta ei osallistujien matka- ja/tai majoituskuluista.

Tutustu Paralympiakomitean sääntöihin ja muihin dokumentteihin

 

Tervetuloa!

Suomen Paralympiakomitea ry:n hallitus