Kaikille avoin Paralympiapäivä Helsingissä

Kuva Narinkkatorista sekä kuvia aiemmista Paralympiapäivistä, joissa mm. pyörätuolipallonpelaajia ja ihmisiä juttelemassa Leo-Pekka Tähden kanssa. Teksti: Paralympiapäivä 2024 - Ikimuistoinen koko perheen tapahtuma ennen paralympialaisia, Helsingin Narinkkatorilla 20.8. klo 9.00-17.00. Tervetuloa!

Tule kokemaan unohtumaton Paralympiapäivä Pariisin paralympialaisten alla!

Suomen Paralympiakomitea ja Helsingin kaupunki järjestävät ylpeänä yhteistyössä Paralympiapäivä 2024 -tapahtuman. Tule koko perheellä mukaan ikimuistoiseen tapahtumaan Helsingin Narinkkatorille tiistaina 20. elokuuta klo 9–17!

20.8. Helsingin keskustassa Narinkkatorilla järjestettävä Paralympiapäivä on omistettu kaikille avoimelle ja maksuttomalle paralympiahuumalle.

Tarjolla on muun muassa paralympialajien lajikokeiluja ja haasteotteluita, Para School Day -piste sekä mahdollisuus tavata ja kannustaa Suomen paralympiajoukkueen urheilijoita, jotka valmistautuvat seuraavalla viikolla alkaviin Pariisin paralympialaisiin (28.8.-8.9.2024).

Tervetuloa mukaan viettämään inspiraation, aktiivisen toiminnan ja liikunnan ilon ja riemun täyteistä päivää koko perheen kesken.

Narinkkatori odottaa sinua ja läheisiäsi Paralympiapäivän merkeissä!

Tarkempaa tietoa päivän ohjelmasta julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

 

Lisätietoa tapahtumasta: