Boccian sisäkenttien kouru- ja 1-luokan 2. SM-osakilpailu

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n alaisuudessa alkaa uusi SM-sarja, kun boccian sisäkenttien kouru- ja 1-luokan henkilökohtaisista Suomen mestaruuksista aletaan pelata sarjamuotoisesti.

Kouru- ja 1-luokan SM-sarjassa järjestetään neljä osakilpailua vuonna 2016, joista toinen järjestetään sunnuntaina 1. toukokuuta 2016 Nastolan Liikuntakeskus Pajulahdessa, osana kaikkien luokkien SM-kilpailuja.

SARJAOHJELMA VUODELLE 2016

  • 1. osakilpailu la 12.3.2016 Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, Janakkala
  • 2. osakilpailu su 1.5.2016 Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola (osana kaikkien luokkien SM-kilpailuja)
  • 3. osakilpailu la 6.8.2016 Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, Janakkala
  • 4. osakilpailu ke 21.9.2016 Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, Janakkala

Kisat alkavat kussakin osakilpailussa klo 9.00 ja päättyvät iltapäivällä n. klo 17.00 mennessä. Pelit pelataan kahdessa lohkossa kahdella kentällä. Kunkin lohkon kaksi parasta etenevät välieriin ja niiden voittajat loppuotteluun ja häviäjät pronssiotteluun.

Jos osallistujia on yhdeksän tai enemmän, pelataan kolmella kentällä; jatkoon lohkoykköset ja paras kakkonen.

Kolme parasta osakilpailua otetaan huomioon, kun jaetaan viimeisen osakilpailun jälkeen SM-mitalit. Kisat pelataan boccian kansainvälisen järjestön BISFedin sääntöjen mukaan.

Osallistumismaksu: 17 euroa/hlö, maksetaan käteisellä Heikki Horilalle kilpailupaikoilla tai tilille FI34 5078 0820 0711 38. Osallistumismaksu sisältää myös urheilijan ja hänen peliavustajansa lounaat Kiipulan osakilpailuissa.

Ilmoittautumiset noin kahta viikkoa ennen kutakin osakilpailua Heikki Horilalle, puh. 044 330 5060, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköpostilla ilmoittautuneille lähetetään kisainfo etukäteen ennen kilpailuja.

Ilmoittautumispäivämäärät osakilpailuihin

  • 1. osakilpailu: 29.2. mennessä
  • 2. osakilpailu: 15.4. mennessä
  • 3. osakilpailu: 22.7. mennessä
  • 4. osakilpailu: 7.9. mennessä

Jos osallistut kaikkiin osakilpailuihin, ilmoittautumisen voi tehdä yhdellä kertaa ensimmäisen osakilpailun ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset ruoka-allergiat.

Majoitus pitkämatkalaisille

  • Kiipula: majoitusvaraukset Heikki Horilan kautta. Esteeetön huone 45 euroa/hlö, sis. aamiaisen. Iltapala on mahdollista tilata hintaan 4 euroa/hlö. Majoitus tulee maksaa osallistumismaksun yhteydessä.
  • Pajulahti: Majoitusvaraus ja majoituksen maksu Pajulahden sähköisen varausjärjestelmän kautta tästä linkistä. Viimeinen majoituksen verkkomaksu- ja varauspäivä on 17.4. Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa Pajulahti palauttaa maksetun summan lääkärintodistusta vastaan, vähennettynä toimistokuluilla 21 euroa/hlö. Opistotason huoneet: täysihoito 2–3hh, 77 euroa/hlö/vrk, puolihoito 2–3hh, 69 euroa/hlö/vrk. Hotellitason huoneet: täysihoito 2–4 hh, 87 euroa/hlö/vrk, puolihoito 2–4hh, 79 euroa/hlö/vrk. Esteettömät huoneet myydään varausjärjestyksessä. Niiden loputtua jäljellä olevista perushuoneista Pajulahti pyrkii valitsemaan huoneet, joihin on tarpeen mukaan helppo kulku. Sekä opisto- että hotellitasolla 1hh lisämaksu on 25 euroa/vrk

Lisätiedot SM-sarjasta: Heikki Horila, puh. 044 330 5060, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.