Special Olympics -ratsastuskilpailut

Kehitysvammaisten Special Olympics -ratsastuskilpailut järjestetään sunnuntaina 8. huhtikuuta 2018 klo 10.00 alkaen Huittisten Ratsastuskeskuksella. Kanslia aukeaa klo 9.00 ja sulkeutuu tunti kilpailujen päättymisen jälkeen.

Kilpailuissa noudatetaan Special Olympics -sääntöjä sekä SRL:n vammaisratsastussääntöjä soveltuvin osin. Ratsastajan täytyy kuulua SRL:n jäsenseuraan tai hänellä pitää olla SRL:n Green Card -kortti, joka kattaa myös ratsastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat.

Luokat: LUOKKA 1: Special Olympics, Working Trail, käynti; LUOKKA 2: Special Olympics, Working Trail, ravi; LUOKKA 3: Special Olympics, Working Trail, laukka; LUOKKA 4: Special Olympics, käyntiohjelma 2; LUOKKA 5: Special Olympics, käyntiohjelma 2015; LUOKKA 6: Special Olympics, käynti-raviohjelma 2015; LUOKKA 7: Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2015

Ratsastaja voi osallistua kahteen luokkaan lainahevosella tai omalla hevosellaan. Lainahevoset ovat pääasiassa ratsastuskoulun opetushevosia. Kilpailut ratsastetaan kentällä tai maneesissa, säästä riippuen. Lainahevosluokissa hevoset arvotaan ja hevosta on mahdollisuus kerran vaihtaa. Ratsastajat saavat verrytellä hevosta 15 min ennen omaa suoritustaan. Hevosten kokeilu ja verryttely järjestetään kentällä tai maneesissa sään mukaan.

Lähtömaksu: 20 euroa / luokka, hevosvuokra 20 euroa / luokka. Kaikki maksut maksetaan kilpailukansliaan.

Kilpailujen tuomarina toimii Sirpa Ruojärvi. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuteen rajata lähtöjen määrää kilpailuissa lähtöjen määrän noustessa liian suureksi. Palkintointa ovat mitalit sekä ruusukkeet.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä Huittisten Ratsastuskeskukseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 02 567 797.

Lisätiedot: Huittisten Ratsastuskeskus: puh. 02 567 797. Majoitusmahdollisuus, sis. aamupalan. Kilpailupaikalla puffetti ja maksullinen ruokailumahdollisuus. Jos ratsastaja tarvitsee avustusta, tulee hänen tuoda avustaja mukanaan. Majoitustiedustelut ja varaukset: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perjantaina ja lauantaina 6.–7.4.2018 pidetään valmennusleiri Huittisten Ratsastuskeskuksessa.