Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten Rajaton-tapahtuma

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA on mukana Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten Rajaton-tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 21. huhtikuuta 2018 klo 9.00–17.00 Helsingissä, Metropolia AMK:n tiloissa (Vanha viertotie 23).

Rajaton on koko perheen tapahtuma, joka kokoaa amputoidut ja dysmeliapotilaat saamaan tietoa vertaistukitoiminnasta, apuvälineistä ja niiden luovutusperusteista sekä proteesien uusista mahdollisuuksista.

Voit osallistua vertaistukiryhmien keskusteluihin sekä tuoda apuvälineisiin liittyviä kysymyksiä Metropolian apuvälinepajaan apuvälineteknikko-opiskelijoiden ratkottavaksi, hyödyntää jalkaterapeutti-, osteopaatti- ja fysioterapeuttiopiskelijoiden maksuttomat arvioinnit sekä kokeilla uusia liikuntalajeja ja harrastusvälineitä.

Myös perheen pienimmille on järjestettyä ohjelmaa luentojen ja keskustelutilaisuuksien ajaksi.

Tapahtuma on suunnattu dysmeliapotilaille, amputoiduille sekä heidän läheisilleen. Tapahtuma on maksuton ja sisältää lounaan. Metropolian kahviosta voi ostaa virvokkeita ja välipalaa lounasajan ulkopuolella.

Ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä osoitteessa www.lyyti.fi/p/Rajaton2018 tai www.respecta.fi/tapahtumat 

Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Respecta, Ottobock, Metropolia AMK:n apuvälinetekniikan, osteopatian, jalkaterapian ja fysioterapian koulutusohjelmat, Vertainen vierellä-hanke sekä SOLIA.

Lisätiedot: Tiina Rossi, Respecta Oy, puh. 040 3488 455, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ladattavat tiedostot