Lumilauantai Ylläksellä

Aika: Lauantai 24.3.2018 klo 10.00–15.00

Paikka: Ylläs, Kolari

Ylläksen Lumilauantai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta tai lumilautailusta voi löytyä yhteinen harrastus!

Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Lasketteluopetuksen hinta on 20 euroa/laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par

Lisätiedot: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä: Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU, Malike, SOLIA, Suomen Hiihdonopettajat ry ja ELOperheet. 

Ladattavat tiedostot