Erityisryhmien Junior Games -salibandyturnaus

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää keskiviikkona 11. huhtikuuta 2018 klo 15.00–19.30 lasten ja nuorten erityisryhmien salibandyturnauksen Kuortaneen Urheiluopistolla. Turnaus on osa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten Junior Games -kevätkisoja. Salibandyturnaus pelataan Kuortanehallissa.

Sarjat

  • Kävelevien sarja: pelaajille, jotka pystyvät kävelemään itsenäisesti. Pelaajat voivat olla esimerkiksi kehitysvammaisia tai lievästi liikuntavammaisia.
  • Sekasarja: sarjaan voivat osallistua sekä manuaalipyörätuolin että sähköpyörätuolin käyttäjät ja kävelevät pelaajat. Joukkueessa on oltava vähintään kaksi pyörätuolipelaajaa.

Pelaajien yläikäraja on 18 vuotta, mutta joukkueessa saa olla yksi yli 18-vuotias pelaaja. Tytöt ja pojat pelaavat samoissa joukkueissa. Turnaukseen voi ilmoittaa myös yksittäisiä pelaajia, jolloin heidät sijoitetaan olemassa oleviin joukkueisiin tai heistä muodostetaan uusia joukkueita.

Kentällä on samanaikaisesti maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Joukkueeseen kuuluu vähintään viisi ja enintään 15 pelaajaa. Peliaika on 2x10 minuuttia, kello käy koko ajan. Ottelut pelataan salibandykaukalossa kentällä, joka on noin kolmasosa täysimittaisesta salibandykentästä. Tarkemmat salibandyturnauksen säännöt löytyvät sivun alalaidassa olevasta liitteestä (Kevätkisat 2018, kilpailukutsu ja säännöt).

Turnaukseen osallistuminen on maksutonta. Mahdolliset ruokailut ja majoitus tulee kustantaa itse. Majoitus- ja ruokailuhinnat löytyvät TÄÄLTÄ. Majoitus- ja ruokalippuvaraukset 23.3. mennessä Kuortaneen urheiluopistolle, puh. 06 516 6209/Leena Suomela. Varaukset nimellä Junior Games

Ilmoittautumiset salibandyturnaukseen 19.3. mennessä ja lisätiedot: Lauri Jaakkola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisessa tulee ilmetä joukkueen nimi, osallistuvien pelaajien nimet ja syntymäajat sekä onko pelaajalla kuvauslupa. Yksittäistä pelaajaa ilmoittaessa riittävät nimi, syntymäaika ja kuvauslupa.

Huom! Jos haluatte ilmoittaa osallistujia salibandyn lisäksi myös muihin Junior Games -kisojen lajeihin (keilailu, puhallustikka, uinti, maalipallo ja boccia), kannattaa ilmoittautuminen hoitaa sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ.