Junior Games -maalipalloturnaus

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää keskiviikkona 11. huhtikuuta 2018 klo 15.00–19.30 lasten ja nuorten maalipalloturnauksen Kuortaneen Urheiluopistolla. Turnaus on osa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten Junior Games -kevätkisoja. Maalipalloturnaus pelataan LP-Areenalla, Kuortanehallin vieressä.

Maalipallo on näkövammaisille suunnattu joukkuepallopeli, jota pelataan kolmen pelaajan joukkueilla. Junior Games -maalipalloturnaukseen voivat osallistua myös muihin erityisryhmiin kuuluvat pelaajat. Pelaajien yläikäraja on 18 vuotta. Tytöt ja pojat pelaavat samoissa joukkueissa.

Junior Games -maalipalloturnaukseen voi ilmoittaa kokonaisia joukkueita tai yksittäisiä pelaajia, jotka sitten sijoitetaan olemassa oleviin joukkueisiin tai heistä muodostetaan uusia joukkueita.

Maalipallossa kentän kummassakin päädyssä on koko päädyn mittainen maali. Peliä pelataan kulkusia sisältävällä pallolla ja ilman näköaistia. Pelaajat käyttävät läpinäkymättömiä silmäsuojia. Hyökkäävän joukkueen tarkoituksena on saada vieritettyä pallo omasta päädystä vastustajan maalilinjan yli. Puolustava joukkue taas yrittää estää maalin synnyn. Tarkemmat tiedot Junior Games -maalipalloturnauksesta sivun alalaidassa olevasta liitteestä (Kevätkisat 2018, kilpailukutsu ja säännöt).

Turnaukseen osallistuminen on maksutonta. Mahdolliset ruokailut ja majoitus tulee kustantaa itse. Majoitus- ja ruokailuhinnat löytyvät TÄÄLTÄ. Majoitus- ja ruokalippuvaraukset 23.3. mennessä Kuortaneen urheiluopistolle, puh. 06 516 6209/Leena Suomela. Varaukset nimellä Junior Games.

Ilmoittautumiset maalipalloturnaukseen ja lisätiedot: Heikki Juvonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisessa tulee ilmetä joukkueen nimi, osallistuvien pelaajien nimet ja syntymäajat sekä onko pelaajalla kuvauslupa. Yksittäistä pelaajaa ilmoittaessa riittävät nimi, syntymäaika ja kuvauslupa.

Huom! Jos haluatte ilmoittaa osallistujia maalipallon lisäksi myös muihin Junior Games -kisojen lajeihin (keilailu, puhallustikka, uinti, salibandy ja boccia), kannattaa ilmoittautuminen hoitaa sähköisellä ilmoittautumislomakkeella TÄÄLLÄ.