Parapöytätenniksen SM-kilpailut

Suomen Pöytätennisliitto järjestää parapöytätenniksen SM-kilpailut lauantaina 5. toukokuuta 2018 klo 10.00 alkaen Espoon Tuulimäessä (Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo).

Kilpailut ovat SPTL:n alaiset, pelaajalla täytyy olla lisenssi. Tämän vuoksi lisenssittömien pelaajien kilpailumaksuun sisältyy kertalisenssi.

Kilpailusarjat

Kaksinpelit

  • Miehet, kävelevät pelaajat
  • Miehet, pyörätuolipelaajat
  • Naiset, kävelevät pelaajat
  • Naiset, pyörätuolipelaajat
  • Miehet/naiset rating alle 1350 (luokkia voidaan tarvittaessa yhdistää)

Joukkuepelit

  • Kävelevät pelaajat
  • Pyörätuolipelaajat (luokkia voidaan tarvittaessa yhdistää)

Joukkueottelussa pelataan ensin kaksi kaksinpeliä, sen jälkeen nelinpeli ja tarvittaessa kolmas ja neljäs kaksinpeli, yhteensä korkeintaan viisi ottelua. Joukkue joka ensin voittaa kolme ottelua, on voittaja. Joukkueen muodostaa kaksi pelaajaa, kuitenkin siten, että nelinpeliin voi osallistua kolmas ja neljäs pelaaja. Naiset pelaavat miesten joukkuepeliluokissa seka- tai naisjoukkueena.

Pelipallo: JOOLA PRIME

Palkinnot: Kaikissa luokissa palkintoina mitalit.

Kilpailujohto: Martti Autio, paravaliokunta.

Tuomarit: Pooleissa tuomitsevat vapaat pelaajat. Pyrimme järjestämään otteluihin ulkopuoliset tuomarit.

Osallistumismaksu: 25 euroa sisältäen kertalisenssin niille, joilla ei ole kilpailulisenssiä. Osanottomaksu oikeuttaa osallistumaan kahteen kaksinpeliluokkaan ja joukkuekilpailuun. Maksut suoritetaan pelipaikalla tai tilille: FI11 5716 9020 0181 28 (SPTL)

Ilmoittautumiset: 26.4. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ratingleikkuri: 23.4.2018

Arvonta: keskiviikkona 2.5.

Pelipaikalla on pieni kahvio.

Lisätiedot: Martti Autio, puh. 050 570 4730, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.