Special Olympics Unified-joukkueratsastuskilpailut

Huittisten Ratsastuskeskus järjestää kehitysvammaisten Special Olympics Unified-joukkueratsastuskilpailut sunnuntaina 4. marraskuuta 2018 klo 10.00 alkaen Huittisten Ratsastuskeskuksessa.

Luokat

 • LUOKKA 1: Special Olympics, käyntiohjelma 2        
 • LUOKKA 2: Special Olympics, käyntiohjelma 2015
 • LUOKKA 3: Special Olympics, käynti-raviohjelma 2015
 • LUOKKA 4: Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2015
 • LUOKKA 5: K.N.Special, partneriluokka

Erityismääräykset

 1. Ilmoittautumiset Huittisten Ratsastuskeskukseen 29.10. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 02 567 797.
 2. Ratsastaja voi osallistua yhteen luokkaan lainahevosella tai omalla hevosellaan.
 3. Luokat 1 ja 2 arvostellaan yhdessä.
 4. Kilpailijalla on oltava E-kilpailulupa.
 5. Kilpailut ovat Special Olympics -kilpailut, joissa ratkotaan myös Unified-joukkuemestaruus. Jos haluat osallistua myös Unified- mestaruuskilpailuun, tulee sinun tuoda partneri mukanasi.
 6. Kilpailuissa noudatetaan Special Olympics -sääntöjä sekä SRL:n vammaisratsastussääntöjä soveltuvin osin. Kaikkien kilpailijoiden pitää olla Green Card -jäseniä tai SRL:n jäsenseuran henkilö/perhejäseniä.
 7. Lainahevoset ovat pääasiassa ratsastuskoulun opetushevosia. Kilpailut ratsastetaan kentällä tai maneesissa, säästä riippuen. Hevosten kokeilu ja verryttely järjestetään kentällä tai maneesissa sään mukaan.
 8. Lainahevosluokissa hevoset arvotaan ja hevosta on mahdollisuus kerran vaihtaa. Ratsastajat saavat verrytellä hevosta 15 min ennen omaa suoritustaan.
 9. Lähtömaksu 20 euroa/luokka, hevosvuokra 20 euroa/luokka. Kaikki maksut maksetaan kilpailukansliaan.
 10. Palkintoina ovat Special Olympics -mitalit sekä ruusukkeet.
 11. Kanslia aukeaa klo 9.00. Kanslia sulkeutuu tunti kilpailujen päättymisen jälkeen.
 12. Tiedustelut: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797. Majoitusmahdollisuus, sis. aamupalan. Kilpailupaikalla puffetti ja maksullinen ruokailumahdollisuus. Jos ratsastaja tarvitsee avustusta, tulee hänen tuoda avustaja mukanaan. Majoitustiedustelut ja varaukset: Huittisten Ratsastuskeskus, puh. 02 567 797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 13. Kilpailujen johtajana toimii Krista Rekikoski
 14. Perjantai–lauantai 2.–3.11. pidetään valmennusleiri Huittisten Ratsastuskeskuksessa. Ilmoittautumiset valmennusleirille 29.10.2018 mennessä.