BeActive-liikuntatapahtuma vammaisille tytöille

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään jälleen 11. lokakuuta. Juhlistaakseen tätä ja madaltaakseen tyttöjen kynnystä tulla mukaan soveltavaan liikuntaan ja vammaisurheiluun VAU järjestää yhdessä kumppaniensa kanssa erityisesti tytöille suunnattuja liikuntatapahtumia. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.  

LAUANTAI 29.9. KLO 15.00–18.00 VANTAA, MYYRMÄKIHALLI

Vantaan kaupungin järjestämässä #BeActive-iltatapahtumassa on tarjolla liikunnallista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumassa on mukana paikallisia seuroja, joiden toimintaan ja lajeihin pääsee tutustumaan kokeilupisteillä. Kaikille avoimessa tapahtumassa on mukana ratakelaaja Amanda Kotaja. Hän on paikalla tapaamassa erityisesti vammaisia tyttöjä ja heidän perheitänsä. Amandan kanssa pääsee juttelemaan ja saamaan vinkkejä esimerkiksi itselle sopivan, kivan lajin löytämisestä, harrastamisesta ja liikunnasta ja hän kertoo myös mielellään omista kokemuksistaan matkalta lajinsa huipulle. Amanda on paikalla juuri tyttöjä varten, joten tule rohkeasti tapaamaan häntä!

Lisätiedot: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.