Lumitapahtuma Ylläksellä

Tervetuloa viettämään Lumilauantaita Ylläkselle 23. maaliskuuta 2019 klo 10.00–15.00. Laskettelu ja lumilautailu ovat hauskoja ja vauhdikkaita harrastuksia, jotka sopivat kaikille.

Ylläksen lumilauantai on matalan kynnyksen kokeilutapahtuma, jossa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkka- ja pystylaskettelun sekä lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa. On tärkeää, että myös perheenjäsenet, kaverit, henkilökohtainen avustaja tai opas saavat opetusta siihen, kuinka rinteessä voi laskea erityistä tukea tarvitsevan laskijan kanssa. Näin laskettelusta tai lumilautailusta voi löytyä yhteinen harrastus!

Opetuksesta vastaavat soveltavan alppihiihdon ohjaajat ja opetuksessa hyödynnetään soveltavan alppihiihdon ja lumilautailun välineistöä.

Lasketteluopetuksen hinta on 20 euroa/laskija, sisältäen laskijan ja avustajan välineet sekä hissilipun opetuksen ajaksi. Avustajalta toivotaan kohtuullista laskettelutaitoa. Opetus kestää tunnin ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Ilmoittautuminen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/EP/CE77C393E6E2BD83

Lisätiedot: Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.