Maalipallon Aisti Juniors Cup 2019

Aisti Sport ry järjestää lasten ja nuorten matalan kynnyksen Aisti Juniors Cup -maalipalloturnauksen lauantaina 2. maaliskuuta 2019 kansallisten maalipallosarjojen 4. sarjaturnauksen yhteydessä Vantaalla Sotungin koululla (Sotungintie 19). Pyrimme tarjoamaan uusia mahdollisuuksia lapsille ja nuorille päästä harrastamaan maalipalloa.

Otteluaikataulu

  • 11.45 Ottelut 1 ja 2
  • 14.30 Ottelut 3 ja 4
  • 17.15 Ottelut 5 ja 6

Peleihin voivat osallistua kaikki 7–18-vuotiaat lapset tai nuoret, jotka ovat halukkaita pelaamaan maalipalloa. Turnauksen järjestäjät arvioivat ilmoittautuneiden henkilöiden lähtötasot ja jakavat joukkueet. Pelit pelataan Junior Games -säännöillä, jotka ovat kevennetyt säännöt maalipallosta, mutta kenttä on täysikokoinen. Pelissä käytetään pelaajista riippuen lasten kevyttä palloa tai täysikokoista maalipalloa. Pelit ovat 2 x 8 min juoksevalla ajalla, mutta viimeisellä minuutilla kello keskeytetään pelikatkolla.

Pelejä järjestetään lapsille ja nuorille osallistujamäärästä riippuen; kahdeksalla pelaajalla pelataan kaksi peliä tai 12 pelaajalla saadaan aikaiseksi pienimuotoinen turnaus pelaten mahdollisesti kolme peliä per joukkue. Lasten ja nuorten osalta pelit pelataan kokonaisuudessaan 9.00–19.00 välisenä aikana lauantaina 2.3. Tarkempi otteluohjelma tehdään lähempänä tapahtumaa pelaajamäärän ollessa tiedossa. Paikan päällä pääsee seuraamaan myös SM-sarjan ja 1. divisioonan otteluita kansallisista sarjoista. Mikäli pelaajalla ei ole omia varusteita, voi tapahtumanjärjestäjä lainata niitä, joten tarvitset vain mukaan pitkähihaiset sisäliikuntavarusteet ja vesipullon. Ilmoittaudu siis mukaan rohkeasti ja tule nauttimaan maalipallosta mukavaan tapahtumaan koko perheellä!

Ilmoittautumiset 31.1. mennessä ja lisätiedot: Miika Honkanen, puh. 050 581 5389, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistumismaksu: 20 €, laskutetaan tapahtuman jälkeen tai maksa tapahtumassa.