Kehitysvammaisten Suupan Sukkelat -kesäkisat

Pirkkalan kehitysvammapalvelut järjestää perinteiset Pirkanmaan kehitysvammaisten kesäkisat, Suupan Sukkelat keskiviikkona 5. kesäkuuta 2019 klo 8.30–15.00 Pirkkalan keskusurheilukentällä.

Lajeina mm. saappaanheitto, pituushyppy, kuula, tarkkuusboccia, 60m juoksu, turbokeihäs ja 4x60m sukkulaviesti. Osassa lajeista harraste- tai urheilusarja. Tarkkuusboccia on tarkoitettu ainoastaan sähköpyörätuolia tai pyörätuolia käyttäville. Tapahtumaan ilmoittautuessa on mahdollisuus myös ruokailuun, jossa vaihtoehtoina on kasvissosekeitto tai kinkkukiusaus. Lounaaseen sisältyy juoma, salaatti, leipä, hinta 6,5e, laskutetaan jälkikäteen yksiköltä. Ilmoittautumisaika 1.4.–5.5.

Special Olympics Finland on tapahtumassa mukana esittelemässä toimintaansa. Tapahtumassa on mukana myös yhdistyksiä ja seuroja esittelypisteineen.

Ilmoittautuminen lajeihin (jokainen kilpailija täyttää oman lomakkeen)https://my.surveypal.com/Kehitysvammaisten-kesakisat-5.6.2019

Ilmoittautuminen ruokailuun (yksi ilmoitus koko yksiköltä, lisäykset ja muutokset puhelimitse): https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-ruokailuun-kesakisat-2019

Lisätietojahttps://www.facebook.com/events/2282778078671462/