Ajalin Golf

Kalevi ja Merja Ajalin järjestävät 10. Ajalin-golfkisat elinsiirron saaneille ja heidän tukihenkilöilleen lauantaina 25. toukokuuta Ruukkigolfin kentällä Raaseporin kaupungin Pohjan kylässä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: elinsiirron saaneiden sarja ja ystävien sekä mainoksen antaneiden sarja. Sarjat pelataan ruotsalaisena lyöntipelinä. Myös parhaat SCR-tulokset palkitaan.

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viimeinen sitova ilmoittautumispäivä on perjantai 17.5. Ilmoittautumisen yhteydessä pitää ilmoittaa seura ja tarkka tasoitus.

Golfauton käyttö on mahdollista rajoitetusti, koska klubilla on vain muutamia autoja vuokrattavana. Vuokraus ja auton maksu maksetaan golfklubin toimistoon. Ilmoitathan auton tarpeesta myös ilmoittautumisen yhteydessä. Lähtölistan teon yhteydessä pyritään sovittamaan aina kaksi auton tarvitsijaa samaan ryhmään.

Majoittumista voi tiedustella Urheiluopisto Kisakeskuksesta. Majoittujat hoitavat itse suoraan omat varaukset opistolle sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kulkuyhteydet: Etäisyys majoituksesta golfkentälle on n. 8 km.

Kilpailupäivän greenfee on ilmainen. Harjoituskierrosten osalta tiedustelut suoraan golfklubilta.

Muita nähtävyyksiä: Lähistöllä sijaitsee Fiskarsin ruukkikylä, joka on perustettu vuonna 1649. Kylä toimii nykyään taiteilijoiden yhdyskuntana. Kylässä järjestetään kesäisin muun muassa näyttelyjä. Muutaman kymmenen kilometrin päässä sijaitsee idyllinen pieni merenrantakaupunki Tammisaari (ruotsiksi Ekenäs).