Para Hiihto Cup 2019–2020, 4. osakilpailu

Para Hiihto Cup on maastohiihdon kilpailusarja para- eli vammaishiihtäjille. Kaudella 2019–2020 sarjassa on neljä osakilpailua (la 7.12. Rovaniemi, su 29.12. Imatra, la 11.1. Jyväskylä ja su 9.2. Kangasala), joista viimeisen päätteeksi jaetaan parahiihdon SM-mitalit. Para Hiihto Cupin kisat järjestetään kansallisten hiihtokilpailujen yhteydessä.

Para Hiihto Cupin neljäs ja viimeinen osakilpailu järjestetään sunnuntaina 9. helmikuuta 2020 Kangasalla Kangasalan Kisan järjestämän KristaCupin osakilpailun yhteydessä. Kilpailukutsu löytyy Hiihtokalenterin kautta

Sarjat: Miehet, Naiset, M20, N20, M50 ja N50

Huom! Kilpailukutsuissa ei ole lueteltuna kaikkia mahdollisia luokkia (esim. elinsiirron saaneet, kuulovammaiset), mutta luokka otetaan mukaan, jos ilmoittautuneita tulee. Ilmoita siis hyvissä ajoin ennen kilpailua, jos oma vammaluokka/sarja puuttuu.

Ilmoittautumiset: Hiihtäjä ilmoittautuu oman hiihtoseuransa kisailmoittautumisista vastaavalle henkilölle, joka ilmoittaa hiihtäjät Kilmo-järjestelmän kautta kilpailuun. Huom! Hiihtäjän tulee olla Suomen Hiihtoliiton jäsenseuran jäsen ja hänellä tulee olla voimassa oleva Skipassi tai lisenssi. Skipassilla saa hiihtää kaikissa Para Hiihto Cup -kisoissa iästä riippumatta.

Lisätiedot Para Hiihto Cupista: Paralympiakomitea, Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.