Special Olympics -ratsastuskilpailut

Huittisten Ratsastuskeskus järjestää Special Olympics -ratsastuskilpailut sunnuntaina 8. maaliskuuta 2020 klo 10.00 alkaen Huittisten Ratsastuskeskuksessa.

Luokat

 • LUOKKA 1 Special Olympics, käyntiohjelma 2019, prix de Viljarshop
 • LUOKKA 2 Special Olympics, käynti-raviohjelma 2019, prix de Viljashop
 • LUOKKA 3 Special Olympics, käynti-ravi-laukkaohjelma 2019, prix de Viljarshop

ERITYISMÄÄRÄYKSET

 1. Ilmoittautumiset Huittisten Ratsastuskeskukseen 28.2.2020 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 02 567 797.
 2. Ratsastaja voi osallistua kahteen luokkaan lainahevosella tai omalla hevosellaan.
 3. Kilpailijalla on oltava seura-lupa.
 4. Kilpailuissa noudatetaan Special Olympics sääntöjä sekä SRL:n vammaisratsastussääntöjä so-veltuvin osin. Ratsastajan täytyy kuulua SRL:n jäsenseuraan tai hänellä pitää olla SRL:n Green Card-kortti, joka kattaa myös ratsastuksessa mahdollisesti sattuvat tapaturmat.
 5. Lainahevoset ovat pääasiassa ratsastuskoulun opetushevosia. Kilpailut ratsastetaan kentällä tai maneesissa, säästä riippuen. Hevosten kokeilu ja verryttely järjestetään kentällä tai maneesissa sään mukaan.
 6. Lainahevosluokissa hevoset arvotaan ja hevosta on mahdollisuus kerran vaihtaa. Ratsastajat saavat verrytellä hevosta 15 min ennen omaa suoritustaan.
 7. Lähtömaksu 20€ / luokka, hevosvuokra 20 € / luokka. Kaikki maksut maksetaan kilpailukansli-aan.
 8. Palkintoina ovat pokaalit ja ruusukkeet ja tavarapalkinnot prix de Viljashop.
 9. Kanslia aukeaa klo 9.00. Kanslia sulkeutuu tunti kilpailujen päättymisen jälkeen.
 10. Tiedustelut: Huittisten Ratsastuskeskus 02 567 797. Majoitusmahdollisuus, sis. aamupalan. Kilpailupaikalla puffetti ja maksullinen ruokailumahdollisuus. Jos ratsastaja tarvitsee avustusta, tulee hänen tuoda avustaja mukanaan. Majoitustiedustelut ja varaukset: Huittisten Ratsastuskeskus 02 567 797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 11. Kilpailujen tuomarina toimii Anna Saari. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuteen rajata lähtöjen määrää kilpailuissa, jos lähtöjen määrän noustessa liian suureksi.
 12. Perjantai-lauantai 6.–7.3.2020 pidetään valmennusleiri Huittisten Ratsastuskeskuksessa.