PERUTTU: Lumilajien Special Olympics -leiri

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon ja -lumilautailun avoin leiri järjestetään 5.–7. maaliskuuta 2021 Jyväskylän Laajavuoressa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen.

Hinta: hiihto 125 euroa (sis. majoitus, ruokailut, kylpylä pe, ohjaus ja leirivakuutus), alppihiihto ja lumilautailu 155 euroa (sis. hissilippu) + välinevuokraus, jos ei omia välineitä. Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. Majoitus ja ruokailut Outdoor Hostel Laajis, kylpylä Scandic Laajavuori. Leiri laskutetaan leirin jälkeen. Huom! Hiihdossa voi osallistua leiriin myös pe-la tai su-aamuun asti ja Para Hiihto Cup -kisaan Lempäälässä su. Hinta pe-la 60 euroa.

Ilmoittautumiset 12.2.2021 mennessä sähköisesti Sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen voit siirtyä tästä. 

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.