Elinsiirron saaneiden MM-kilpailut

World Transplant Games Perth 2023 logo.

Elinsiirron saaneiden urheilun kesälajien maailmanmestaruuskilpailut, World Transplant Games, järjestetään 15.–21. huhtikuuta 2023 Australian Perthissä.

Elinsiirron saaneiden MM-kisoihin on osallistumisoikeus kaikilla ennen 15.4.2022 elinsiirron (munuainen, maksa, haima ja haiman saarekesolut, sydän, keuhko(t), sydän-keuhko ja suolisto) ja allogeenisen luuydinsiirron saaneilla henkilöillä ja omaisluovuttajilla/elinluovuttajilla. 

Rekisteröitymisaika: 15.9.2022–10.2.2023

Kilpailijoiden lopullinen osallistumisoikeus myönnetään vasta kilpailujärjestäjän toimittamien lääkärintodistusten palauttamisen jälkeen.

Rekisteröidy täällä 

Voit ladata paperisen rekisteröitymislomakkeen sivun alalaidasta mutta jokaisen osallistujan on täytettävä sähköinen lomake. Paperisia lomakkeita ei hyväksytä rekisteröitymiseen.

Lue lisää kilpailusta kilpailujärjestäjän sivuilta

LÄÄKÄRINTODISTUKSET

Lopullinen kilpailijan osallistumisoikeus myönnetään vasta hyväksytysti toimitetun lääkärintodistuksen perusteella. Voit ladata lääkärintodistuksen alta ladattavista tiedostoista ja tulostaa sen mukaan lääkärikäynnille. Lääkärintodistuslomake on vain englanninkielisenä.

Lääkärintodistus tulee toimittaa Suomen Paralympiakomitealle viimeistään 10.2.2023 mennessä. Todistuksen voi toimittaa vain sähköisesti.

Jätä lääkärintodistus tämän linkin kautta

KILPAILUMATKA-AVUSTUS

Paralympiakomitea myöntää kilpailumatka-avustusta kriteerit täyttäville henkilöille.

Kriteerit ja hakulomakkeen löydät tästä linkistä.

 

 

Lisätiedot