Special Olympics Urheilijafoorumi – SIIRTYY

HUOM! Tilaisuus siirtyy järjestettäväksi Apuvälinemessujen yhteyteen 11.–13.5.2022. Tarkka tapahtuma-aika ilmoitetaan myöhemmin.

Special Olympics -urheilijoiden keskustelutilaisuus, Urheilijafoorumi, pidetään Liikuntamaan yhteydessä Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa (Ilmailunkatu 20) lauantaina 30. lokakuuta klo 13.30–15.00. Tila: Blenheim-, Convair- ja Douglas -kokoustilat hallin 2. kerroksessa. Tilaisuus on suunnattu kaikille Special Olympics -urheilijoille ja aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa Special Olympics -urheilijat pohtivat ohjatusti urheilijana olemista ja Special Olympics -toiminnan tämän hetken tilaa. Tilaisuuden vetäjinä ovat Athlete Leader -urheilijat ja keskustelun ohjaajina Special Olympics -johtoryhmän jäsenet. Tilaisuutta ennen lounas omaan tahtiin Barcelona-messuravintolassa ja tutustumista Liikuntamaahan.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan lounas.

Ilmoittautumiset 24.10. mennessä ja lisätiedot: Special Olympics -lajipäällikkö Elina Ahtiainen, puh. 045 139 7373, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.