Sail Training -elämyspurjehdus

Sail Training -elämyspurjehdus kaikille purjehduksesta kiinnostuneille järjestetään 9.–11. syyskuuta 2022 Helsingin saaristossa Kuunari Helenalla.

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen, ensikertalaiset etusijalla. Purjehduksella on käytössä yleisavustajia. Purjelaiva ei kuitenkaan ole esteetön pyörätuolin käyttäjille, eikä opaskoiraa voi ottaa mukaan purjehdukselle. Aluksella on sinua vastassa vapaaehtoisvoimin toimiva runkomiehistö, johon kuuluu kapteeni ja perämies ja kaksi kansimiestä. Lisätietoa Kuunari Helenasta: www.staf.fi.

Retken aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa ja uusien kokemusten saamisessa.

Retki kustantaa 250 €. Hinta sisältää täyden ylläpidon, mutta edellyttää kaikilta mukana olijoilta osallistumista purjehduksen lisäksi yhteisiin toimiin kuten ruuan laittoon ja siivoukseen. Tule mukaan ja opi purjehtimaan erilaisessa purjehduskoulussa. Et tarvitse kalliita purjehdusvarusteita, pelkkä iloinen ja reipas mieli riittävät.

Jos kiinnostuit, lisätietoja saat Päivi Helmiseltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0500 534 332

Ennakkoilmoittautumiset Päiville. Syksyn purjehduksen aikatauluihin saatetaan tehdä muutoksia osallistujien kiinnostuksen ja määrän tarkentuessa. Ota siis yhteyttä ja kerro kiinnostuksesi ja toiveesi.