Special Olympics -kesälajien monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -kesälajien – uinnin, yleisurheilun, tenniksen, melonnan, Unified -beach volleyn ja naisten Unified-koripallon – avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 12.–14. elokuuta 2022. Huom! Koripallon osalta leiri on vain naisille. Naisten Unified-koripalloleiri on la-su, muut lajit pe-su. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille sekä beach volleyn ja naisten koripallon vammattomille partner-pelaajille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Melontaan ja uintiin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Melonnassa leirikisa sunnuntaina. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Lisäksi ohjelmassa seikkailupuisto!

Hinta:

  • 125 euroa/hlö, (pe-su uinti, yleisurheilu, tennis, melonta, unified beach-volley)
  • 50 euroa/hlö (la-su naisten unified-koripallo)

Sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen, sekä melonnassa leirikisan. Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 22.7. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Syötettyäsi alennuskoodin paina sinistä Käytä-palkkia.

Miten leirille ilmoittaudutaan ja osallistumismaksu maksetaan? Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Olympiakomitean ylläpitämästä Suomisport -järjestelmästä. Sivusto vaatii ensin sporttitilin luomisen. Katso ohjevideo Sporttitilin luonti ja kirjautuminen täältä. Kirjautuneena Suomisporttiin pääset tekemään ilmoittautumisen leirille ja valitsemaan maksutavan. Kun leiri-ilmoittautuminen on onnistunut, saat Suomisport-profiiliisi merkinnän tulevista tapahtumista sekä Suomisport tilille annettuun sähköpostiin tulee leiristä lisätietoja.

Ilmoittautumislinkki https://www.suomisport.fi/events/2858b8d8-17f1-4259-9b2c-258b91fe1566

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373. Huom! tiedustelut 26.6.-22.7.2022 Katja Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 379 0959.