Suomen Paralympiakomitean kevätkokous

Suomen Paralympiakomitean sääntömääräinen kevätkokous järjestetään lauantaina 21. toukokuuta 2022 klo 10.30 alkaen Helsingissä, Hotelli Scandic Parkissa (Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki).

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat.

Yhdistyksen kokouksessa ovat äänioikeutettuja jäsenmaksunsa maksaneet yhdistyksen varsinaiset jäsenet. Suomessa toimivan lajiliiton edustajalla on kolme ääntä ja Suomessa toimivan vammaisten liikuntaa ja urheilua järjestävän yhdistyksen edustajalla yksi ääni.  
 
Kokouksen järjestelyissä huomioidaan koronatilanne. Kokoukseen on mahdollista osallistua etänä.  
 
Kokoustarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumiset 6.5. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muista ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot sekä onko mukanasi avustaja. Etänä osallistujilta toivomme valtakirjoja sähköpostiosoitteineen 18.5 mennessä.  
 
Kokoukseen liittyvistä käytännön asioista voi tiedustella Riikka Juntuselta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 340091.  
 
Paralympiakomitea vastaa kokouksen tarjoiluista, mutta ei osallistujien matka- ja/tai majoituskuluista. Paralympiakomitean säännöt ja muut dokumentit löytyvät osoitteesta.