Boccian kouru- ja 1-luokkien SM-sarja, 4. osakilpailu, Janakkala 6.10.2018

Joensuun Jari Rummukainen voitti kolmatta kertaa peräkkäin kouru- ja 1. luokan boccian SM-sarjan mestaruuden. Hän varmisti mestaruutensa sijoittumalla kolmanneksi kauden päättäneessä neljännessä osakilpailussa lauantaina 6. lokakuuta Kiipulan kuntoutuskeskuksessa Janakkalan Turengissa. Kouru- ja 1. luokkien eli paralympialuokkien boccian SM-mitaleista on pelattu sarjamuotoisesti vuodesta 2016 saakka ja Rummukainen on ollut SM-sarjan ykkönen joka kerta.

SM-hopeaa voitti Hämeenlinnan Juho Lehtonen, joka oli kakkonen myös Kiipulan päätösosakilpailussa. Lehtonen jäi lopulta Rummukaisesta vain yhden pisteen päähän. SM-pronssia saavutti Tampereen Johanna Manninen, joka oli tasapisteissä päätösosakilpailun voittaneen, niin ikään tamperelaisen Tommy Niemen kanssa. Mannisella oli Niemeä enemmän mitalisijoituksia SM-sarjan osakilpailuissa, mikä ratkaisi pronssin kohtalon.

Rummukainen, Lehtonen ja Lahden Toni Ovaskainen matkustavat kahden viikon päästä Italian Sardiniassa sijaitsevaan Olbiaan, jossa pelataan kansainvälinen rankingturnaus.