Suomen HCP Golf käynnistää Fightback Golf Tourin yhteistyössä Pekka Hyysalon kanssa

Kuva golfin pelaajasta, Pekka Hyysalosta sekä FightBackin ja HCP Golfin logoista.

Fightback ja Suomen HCP Golf ry toteuttavat yhdessä kaudella 2023 golfkiertueen toimintarajoitteisille* pelaajille. Tavoitteena on aktivoida toimintarajoitteiset henkilöt golfliikunnan pariin, sekä rohkaista heitä hauskaan ja rentoon kisailuun.

Osakilpailut järjestetään 27.5.–1.7.2023 välisenä aikana ympäri Suomen. Kilpailut järjestetään viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni pystyy osallistumaan. Kilpailujen yhteydessä järjestetään myös muuta oheistoimintaa, kuten esim. golfiin tutustumista, sekä golfin alkeis- ja green card -kursseja. Kiertueen golfkentät löytyvät alta. Ilmoittaudu mukaan kisaan seuran yhteyshenkilön kautta. Yhteyshenkilö osaa kertoa sinulle myös muusta oheistoiminnasta.

Yhteyshenkilöt ovat:

  • Tammer-Golf: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Vaasan Golf: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Kymen Golf: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Kartano Golf: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Gumböle Golf: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Virallinen seurakohtainen kilpailukutsu ilmestyy https://suomenhcpgolf.fi/fightback -verkkosivuille viimeistään 1.5.2023.

Kilpailu on 9:n reiän Stableford (pistebogey) yhteislähtökilpailu neljässä sarjassa (tasoitukset 0.0–18.4, 18.5–36, 36.1–54 sekä naiset).

FightBackin Pekka Hyysalo osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan jokaiseen alkukilpailuun. Pekka kertoo inspiroivasta kuntoutumisestaan ja kannustaa positiivisella asenteellaan läsnäolijoita.

Kaikista osakilpailuista sarjojen kolme parasta pääsevät finaaliin, joka pidetään 12.8. Nordcenter Golf & Country Clubilla.

Kiertueesta kokonaisuudessaan lisätietoja Kari Heikkilä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

* Toimintarajoitteisia henkilöitä ovat esim. liikunta-, aivo-, näkö-, kuulo- ja kehitysvammaiset, sydänsairaat, elinsiirron saaneet tai dialyysihoidossa olevat tai muutoin pitkäaikaissairaat, jotka ovat toimintakyvyltään rajoittuneita.

Teksti: HCP Golf

Kuvat: Toivo Laiho ja Lauri Jaakkola