Toimintarajoitteinen henkilö: Vastaa Liikkuja-kyselyyn ja auta kehittämään paraurheilun ja soveltavan liikunnan toimintaa Suomessa

Koostekuva, jossa näkövammainen henkilö lenkkeilee oppaan kanssa, amputoitu nainen nauraa istumalentopallokentällä, down-urheilija laskettelee hymyssäsuin ja pyörätuolissa istuva poika pelaa salibandya.

Liikuntatieteellinen Seura ja Suomen Paralympiakomitea keräävät tietoa toimintarajoitteisten henkilöiden liikkumisesta kyselyllä, joka on avoinna 2.10.–15.11.2023.

Selvitämme kyselyllä toimintarajoitteisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden liikunnan ja urheilun harrastamista. Kysely koskee myös niitä, joiden liikuntakyky on heikentynyt ikääntymisen vuoksi.

Vastaamalla autat kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien paraurheilun ja soveltavan liikunnan toimintaa.

Kyselylomake on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääset arvontalomakkeeseen.

Arvontalomakkeelle tallentamiasi vastaajatietoja ei voi yhdistää kyselyyn ja vastaajatiedot hävitetään välittömästi arvonnan jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Vastaa kyselyyn suomeksi

Svara på enkäten på svenska

Answer the survey in english

Tutustu Liikkuja-kyselyn rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen (pdf)

Kysely toteutetaan yhteistyössä Liikuntatieteellisen Seuran ja Suomen Paralympiakomitean kesken. Tuloksia hyödynnetään LTS:n SOPIVA-hankkeessa, keväällä 2024 opetus- ja kulttuuriministeriölle toteutettavassa kuntien soveltavan liikunnan palvelujen arvioinnissa ja Paralympiakomitean Avoimet ovet VOL2 -hankkeessa.

Lisätiedot

Riikka Roitto
hankeasiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura
p. 010 778 6608
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Timo Ala-Vähälä
projektitutkija
Liikuntatieteellinen Seura
p. 040 7341466
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Aija Saari
tutkimuspäällikkö
Suomen Paralympiakomitea 
p. 040 5064208
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.