Tremediasta Paralympiakomitean virallinen yhteistyökumppani

Paralympiakomitean Teemu Lakkasuo ja Tremedian Virpi Manninen yhteiskuvassa seinällä loistavan Tremedia-logokyltin alla.

Paralympiakomitea on solminut yhteistyökumppanuuden Tremedian kanssa. Yhteistyökumppanuus on jatkoa jo pitemmän aikaa kestäneelle yhteistyölle digitaalisten ratkaisujen toteutuksessa. Tärkeimpänä yhteisenä tavoitteena on toteuttaa arvojen mukaisesti saavutettavuutta ja nostaa Paralympiakomitean digitaalisten palveluiden saavutettavuus korkealle tasolle. Isoimpana projektina vuonna 2024 tulee olemaan Paralympiakomitean verkkosivuston uudistus.

Paralympiakomitean ja tamperelaisen digitaalisen mainostoimiston Tremedian yhteistyö sai alkunsa vuonna 2021 avautuneen Paralympiarahaston sivuston toteutuksesta. Tämä sivusto on vuoden 2023 ajan palvellut alustana Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -kampanjassa, jossa Tremedia on ollut mukana talkoohengellä kampanjasivuston toteuttajana.

Yli 20 vuoden kokemuksella digitoteutuksia ja graafisen suunnittelun palveluita toimittava Tremedia on toteuttanut myös Paralympiakomitean apuvälinetoiminnalle täysin uudistetun varausjärjestelmän, joka on mahdollistanut liikunnan apuvälineiden vuokraamisen helposti ja nopeasti.

Hyvin alkaneen yhteistyön jatkona yhteistyökumppanuus antaa mahdollisuuden toteuttaa molemmille kumppaneille erittäin tärkeää arvoa, eli saavutettavuutta. Vuoden 2024 aikana rakennetaan Paralympiakomitealle täysin uusi verkkosivusto, jossa saavutettavuus on iso prioriteetti niin suunnittelun, sisällön tuottamisen kuin teknisen toteutuksenkin osalta.

Yhteistyökumppanuuden myötä Tremedia saa saavutettavuusosaamiseensa vahvistusta, kun uutta Paralympiakomitean sivustoa pääsevät testaamaan todelliset kokemusasiantuntijat. Tremedian tarjoamat Rehti-järjestelmät täyttävät jo nyt erittäin hyvin saavutettavuuskriteeristön vaatimuksia, mutta testauspalautteen myötä karttuu varmasti vielä lisää arvokasta tietoa järjestelmien kehitykseen.

- Me Tremedialla koemme yhdenvertaisen urheilun ja liikunnan tukemisen sydämen asiana, ja tähän liittyen digitaalisten sisältöjen saavutettavuus on erityisen tärkeä asia, jotta tavoitamme yhdessä kohderyhmään liittyvät henkilöt ja saamme kaikki liikkumaan. Vahvan arvopohjaisen yhteistyön lisäksi on ilo jakaa osaamistamme myös Paralympiakomitean ja sen verkoston avuksi, Tremedian toimitusjohtaja Kai Manninen iloitsee.

- Tremedian kädenjälki näkyy jo nyt monessa kohtaa paraurheilijan polulla ensimmäisen liikunnan apuvälineen varaamisesta tai yrityslahjoituksen tekemisestä lähtien. Olemme todella iloisia saadessamme Tremedian yhteistyökumppaniksi mukaan Paraperheeseen, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen hehkuttaa.


Kuvassa Paralympiakomitean markkinointipäällikkö Teemu Lakkasuo ja Tremedian avainasiakaspäällikkö Virpi Manninen.

 

Lisätiedot:

Kai Manninen
Toimitusjohtaja, Tremedia
+ 358 50 411 5728
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Timo Mäkynen
Kumppanuuspäällikkö, Suomen Paralympiakomitea
+358 40 159 8199
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lue lisää:

Paralympiarahasto.fi -sivuston toteutuksen takana tamperelainen Tremedia

Tremedia x Paralympiakomitean apuvälinetoiminta: Saavutettava varausjärjestelmä

 

Haluatko tietää lisää vastuullisista yhteistöistä Suomen Paralympiakomitean kanssa? Ota yhteyttä: