Special Olympics Finlandin uudeksi yhteistyökumppaniksi OGG Finland

Special Olympics Finlandin ja Torinon talvimaailmankisoihin 2025 tähtäävän maailmankisajoukkueen eli tuttavallisemmin ”Sisujengin” yhteistyökumppaniksi liittyy ympäristöystävällisiä mainos- ja liikelahjoja tarjoava OGG Finland Oy. Special Olympics -toiminnan ja Suomen Paralympiakomitean tueksi yhteistyön myötä tarjotut tuotteet on valmistettu muun muassa kierrätysmateriaaleista, biomuoveista ja luonnonmateriaaleista.

Special Olympics Finlandin yhteistyökumppaniksi liittyneen suomalaisyritys Office Goes Greenin tuotevalikoimista löytyy paljon luomu- ja Fairtrade-tuotteita. Yritys on edistänyt vastuullista toimintaa myös lahjoituksilla esimerkiksi vuonna 2023 paraurheilun tueksi järjestettyyn, ilmiöksi nousseeseen Maailman arvokkain pelipaita -kampanjaan.

- ''Sisujengin tarina puhuttelee, ja tarjoamamme ympäristöystävälliset tuotteet yhdistyvät tähän toimintaan vastuullisella tavalla. Haluamme olla mukana samassa jengissä mahdollistamassa urheilun iloa ja tärkeää toimintaa kaikille'', OGG Finlandin toimitusjohtaja Mika Nitovuori iloitsee.

Special Olympics FInlandin tehtävänä on järjestää ympärivuotista urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukilpailuja lapsille ja aikuisille, joilla on kehitysvamma, ja antaa näin mahdollisuus säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja yhteisön kanssa. 

Sisujengin kohokohtana seuraavat Special Olympics -talvimaailmankisat käydään 5.–17.3.2025 Italian Torinossa, missä lajeina ovat alppihiihto, maastohiihto, taitoluistelu, lumilautailu, lumikenkäily ja salibandy.

- ''Tulossa on hieno vuosi, ja mahtavaa saada OGG mukaan Sisujengin matkaan'', Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen iloitsee. 

OGG Finlandin kierrätysmuovista valmistetut juomapullot ja kassit tulivat Sisujengille tutuiksi jo kesällä 2023 Berliinissä järjestetyissä, yli 7000 osallistujan kesämaailmankisoissa ja vilahtivat myös samana vuonna valmistuneessa Sisujengi-dokumentissa, joka on katsottavissa YLE Areenasta. 

Lue lisää vastuullisista yhteistöistä Special Olympics Finlandin kanssa

Lisätiedot yhteistyöstä: