Special Olympics -karnevaalit 8.–9.5. Lohjan Kisakalliossa

Special Olympics -karnevaalit

VAU ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät Special Olympics -karnevaalit 8.–9. toukokuuta 2015 Lohjan Kisakalliossa (Kisakalliontie 284). Karnevaalit ovat käynnissä molempina päivinä klo 11.00–15.00. Tapahtuma on avoin kaikille kehitysvammaisille liikkujille.

Karnevaaleissa voi kokeilla lukuisia eri lajeja: koripalloa, salibandya, mölkkyä, frisbeegolfia, petankkia, boccea, tennistä, sulkapalloa, kirkkovenesoutua, melontaa, curlingia…

Paikan päällä voi osallistua myös tasapainoa ja motorisia taitoja kehittävälle radalle sekä tutustua Special Olympics -kisatunnelmaan juoksukilpailussa, jossa jaossa on oikeat Special Olympics -mitalit.

Karnevaalit on kaikkien kehitysvammaisten henkilöiden yhteinen tapahtuma. Se sopii niin kokemattomille liikkujille kuin pitkään urheilun parissa olleille.

Molempina päivinä on mahdollisuus kokeilla kaikkia tarjolla olevia lajeja. Ruokailla voi klo 12.00–14.00 omaan tahtiin lajikokeilujen lomassa.

Osallistumismaksu: päivähinta 20 euroa/hlö, sisältää lounaan. Hinta majoittumisen kanssa (1 yö) 95 euroa/hlö, sisältää täysihoidon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Kisakallion Urheiluopisto, Virpi Palmén, puh. 040 455 2852, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huom! Special Olympics -karnevaalien yhteydessä järjestetään Special Olympics -valmennusleiri, johon voi tulla eri lajien urheilijoita. Leiri sisältää ravinto- ja valmennustietoutta sekä käytännön harjoittelumalleja. Leirillä toimitaan itsenäisesti leirivalmentajien ohjauksessa. Leiri on omakustanteinen.

Lisätiedot leiristä: Elina Ahtiainen, puh. 045 139 7373, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.