Kouluttaudu hiihdonopettajaksi Catani-stipendin tuella – Haku 18.10. mennessä

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Guy Catanin lahjoittamat stipendit on suunnattu vammaisten laskijoiden hiihdonopettajakoulutukseen.

Tuki on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat Suomen Hiihdonopettajat ry:n (SHORY) järjestämälle hiihdonohjaajakurssille kaudella 2015–2016. Stipendin suuruus on 1 000 euroa. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet SHORY:n kurssille.

– Mikäli hiihtokoulussa on opettajana vammainen henkilö, on myös vammaisilla harrastajilla matalampi kynnys tulla mukaan lasketteluharrastuksen pariin, Catani perusteli stipendin ideaa.

Vapaamuotoinen stipendihakemus lähetetään sähköpostitse VAU:hun. Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan tiedot sekä perustelut stipendin saannille.

Stipendihakemukset 18.10. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Stipendin saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 25.10. mennessä. Stipendin saajien tulee olla paikalla stipendin luovutustilaisuudessa Liikuntamaa-messutapahtumassa lauantaina 7.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.