Ryhdy Nutoksi! – Vuoden 2016 Nuori toimija -koulutuksen haku on käynnissä

Eemeli Mattila, Anniina Latikka, Tatu Kantonen

Nuori toimija -koulutus on suunnattu kaikille noin 13–19-vuotiaille urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Kahdessa lähijaksossa järjestettävässä koulutuksessa nuoret saavat edellytykset toimia esimerkiksi ohjaajina, avustajina tai toimitsijoina liikuntaleireillä, urheiluseurassa tai kilpailutapahtumissa. Lyhyesti ilmaistuna koulutuksen käyneistä tulee Nutoja.

Vuoden 2016 Nuto-koulutuksen ensimmäinen lähijakso järjestetään 15.–17. huhtikuuta Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa. Toinen lähijakso järjestetään samassa paikassa 2.–4. syyskuuta ja näiden välissä koulutukseen valitut tekevät yksilöllisen välitehtävän, jossa toimitaan esimerkiksi apuohjaajana liikuntaleirillä tai urheiluseuran harjoituksissa.

Jokaisella Nutolla tulee olla tukihenkilö, joka toimii henkilökohtaisena tukijana koulutuksen aikana. Tukihenkilö voi osallistua koulutuksen lähijaksoille ilman kustannuksia. Jos tukihenkilöä ei löydy, auttavat kouluttajat tukihenkilön löytämisessä.

Hinnat

  • 1. lähijakso 15.–17.4.2016, 85 euroa
  • 2. lähijakso 2.–4.9.2016, 85 euroa

Hinnat sisältävät täysihoidon, ohjelman, materiaalin ja opetuksen. Matkakustannukset osallistujat maksavat itse.

Hakemukset 6.3. mennessä sähköisellä hakulomakkeella

Koulutukseen valituille ilmoitetaan 15.3. mennessä valinnasta.

Ladattavat tiedostot