Tukikeskus Hilman liikuntailtapäivä vammaisille maahanmuuttajanaisille 26.11. Helsingissä

Tukikeskus Hilma

Tukikeskus Hilma järjestää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa liikuntatuokion kaikenikäisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille maahan muuttaneille naisille torstaina 26. marraskuuta 2015 klo 13.00–15.00 Helsingissä, Iiris-keskuksen liikuntasalissa (Marjaniementie 74).

Helsingin Liikuntaviraston Naiset yhdessä liikkumaan -hankkeen Laura Nokkala ja Saila Hänninen vetävät kevyttä kaikille sopivaa jumppaa. Tämän jälkeen on mahdollisuus keskustella itselle sopivista liikuntamahdollisuuksista Helsingissä.

Tilaisuus on suomeksi ja englanniksi. Aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvitse olla, halu liikkua riittää! Puethan liikkumista mahdollistavat vaatteet.

Ilmoittautumiset 23.11. mennessä: Johanna Warius, puh. 050 300 2501, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikä vamma/sairaus sinulla on, mitä apuvälineitä käytät ja mahdolliset liikuntaharrastuksesi.

Mikä on Hilma?

Vammaisten maahanmuuttajien tukikeskus Hilma on Vammaisfoorumi ry:n alaisuudessa toimiva taho, jonka tavoitteena on edistää vammaisten maahanmuuttajien oikeuksia ja yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia suomalaisessa yhteiskunnassa. Hilman toimintaa rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Lisätiedot: www.tukikeskushilma.fi