Elinsiirron saaneiden liikuntaleiri Pajulahdessa 30.–31.1.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää elinsiirron saaneille ja dialyysissa oleville henkilöille liikuntaleirin 30.–31. tammikuuta 2016 Nastolan Liikuntakeskus Pajulahdessa. Leirillä kokeillaan monia eri lajeja. Aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvita.

Suomessa järjestetään elinsiirron saaneiden Euroopan mestaruuskilpailut 10.–17. heinäkuuta 2016 Vantaalla. Pajulahden leiri on valmistava leiri kisoihin osallistuville urheilijoille, mutta leirille voivat osallistua myös henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet urheiluharrastuksen aloittamisesta, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa lajiaan.

Lajiohjelma

  • La 30.1.: keilailu, lentopallo, salibandy, sulkapallo, yleisurheilu
  • Su 31.1.: keilailu, lentopallo, salibandy, yleisurheilu.

Eri lajeja voi kokeilla, mutta halutessaan voi keskittyä myös yksittäisiin lajeihin. Leirille voi tulla myös vain jompanakumpana päivänä tai yöpyä la-su välinen yö muualla kuin Pajulahdessa, jolloin leirin hinta on 50 euroa. Pajulahdessa majoittuville leiriläisille leiri kustantaa majoituksen hinnan (95 euroa/2hh, 120 euroa/1hh). Keilailuun osallistuville keilailun lajiohjelma maksaa sunnuntain osalta 40 euroa/hlö. Matkat ovat omakustanteiset.

Pajulahdessa järjestetään myös toinen elinsiirron saaneiden liikuntaleiri 21.–22.5.2016.

Ilmoittautumiset tammikuun leirille 31.12. mennessä sivun alalaidasta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella: VAU, Anu Hämäläinen, Teletie 6 E, 70600 Kuopio tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Anu Hämäläinen, puh. 040 525 4874, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.