Pajulahti Games 2016: Nousujohteisesti esiintynyt istumalentopallojoukkue hakee turnaukselleen kruunua

Suomi hävisi kaksi ottelua suoraan kolmessa erässä Pajulahti Games -kilpailutapahtuman naisten istumalentopalloturnauksessa lauantaina. Täysin ei ole suomalaispelaajilla kuitenkaan syytä painaa päätä pensaaseen, sillä vastassa olivat turnauksen kaksi parasta joukkuetta.

Ukrainalle Suomi taipui hyvän väännön jälkeen 0–3 (20–25, 19–25, 22–25). Venäjän väkivahva ykkösjoukkue oli iltapelissä parempi 3–0 (25–12, 25–14, 25–15).

– Ukraina-peli oli meiltä hyvä. Saimme hyvän fiiliksen päälle. Olisin toivonut, että olisimme saaneet jatkettua sitä Venäjää vastaan, mutta se ei onnistunut, Suomen joukkueen kapteeni Annukka Jäätteenmäki sanoi.

Sunnuntaina turnauksen viimeisessä ottelussaan Suomi kohtaa Venäjän kakkosjoukkueen ja panoksena on turnauksen neljäs sija Venäjän ykkösjoukkueen, Ukrainan ja Hollannin takana.

– Tiukkaa tekee Venäjän kakkosjoukkueen voittaminen. Pitäisi saada itsestämme kaikki irti. Tämä on ollut meiltä nousujohteinen turnaus ja olisi mukava saada sen päätteeksi ainakin erävoitto, Jäätteenmäki pohti.

Tamperelainen Jäätteenmäki on pelannut istumalentopalloa vuodesta 1996 saakka ja maajoukkueessa vuodesta 1997 asti. Hänellä on kaksi lasta, joten välillä on peleistä ollut hieman taukoa.

– Tämä on niin mahtava laji, ettei siitä malta luopua. On ihanaa, että olemme saaneet nyt vähän nuoria pelaajia mukaan. Toivotaan, että laji säilyy Suomessa ja saadaan lisää pelaajia, Jäätteenmäki totesi.

Lisätiedot ja tulospalveluwww.pajulahtigames.fi