Sydämensiirron saanut jalkapalloilija pääosassa VAU:n kaikille avointa seuratoimintaa esittelevällä videolla

Antti Sommelo

Antti Sommelo on vantaalaisen Tikkurilan Palloseuran vuonna 2004 syntyneiden poikien Tulipallot-joukkueen jalkapallomaalivahti. Antille on myös tehty sydämensiirto hänen ollessaan pieni, mutta se ei estä hänen jalkapalloharrastustaan.

Videosta on kaksi versiota: lyhyt, pelkästään Anttiin keskittyvä video sekä pidempi, aihetta taustoittava versio, jossa ääneen pääsevät myös TiPS Tulipallojen valmentaja Juha Jylhä sekä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n tutkimuspäällikkö Aija Saari. Molemmat versiot on katsottavissa myös englanninkielisellä tekstityksellä sivun alalaidassa.

Elinsiirtoteema on ajankohtainen, sillä heinäkuussa Antin kotikaupungissa Vantaalla järjestetään elinsiirron saaneiden ja dialyysissa olevien Euroopan mestaruuskilpailut. Lisätiedot kisatapahtuman kotisivulta: www.vantaa2016.fi

Kaikille avointa seuratoimintaa esittelevä video on osa Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n toimintaa esittelevien videoiden sarjaa. Aiemmin videosarjassa on ilmestynyt Down-urhelija Eliel Nikkolasta kertova video.

PITKÄ VERSIO, SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

 

LYHYT VERSIO, SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

 

FULL VERSION, ENGLISH SUBTITLES

 

SHORT VERSION, ENGLISH SUBITITLES