Tero Karhu juontaa EM-kilpailujen ja elinsiirtoliikunnan viikon yleisötapahtumia

Tero Karhu

Toimittaja-selostaja Tero Karhu toimii Vantaalla 10.–17.7. järjestettävien elinsiirron saaneiden EM-kilpailujen ja elinsiirtoliikunnan viikon yleisötapahtumien juontajana ja kuuluttajana.

Karhu, 36, on entinen ammattijalkapalloilija, joka oli mm. voittamassa Suomen mestaruutta Myllykosken Pallon paidassa vuonna 2005. Urheilu-uransa jälkeen Karhu on työskennellyt urheiluselostajana sekä tv-toimittajana mm. Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Ennen Vantaan kisaviikkoa hänen selostuksiaan pääsee kuulemaan jalkapallon EM-kilpailujen televisiolähetyksissä.

Karhu juontaa mm. Vantaan EM-kilpailujen avajaiset Tikkurilassa maanantaina 11.7., Sporttitori-yleisötapahtuman Helsingin Kansalaistorilla tiistaina 12.7. sekä Helsinki Cupin yhteydessä järjestettävän Sporttitori-tapahtuman Käpylän urheilupuistossa keskiviikkona 13.7.

Karhu toimii kuuluttajana Myyrmäen urheilukentällä 15.–16.7. käytävissä EM-kilpailujen yleisurheilukoitoksissa. Hän selostaa myös keskiviikkona Myyrmäen Energia-Areenalla pelattavan salibandyturnauksen ratkaisuottelut, joissa odotetaan etenkin salibandyn suurmaiden Suomen ja Ruotsin joukkueiden kohtaamista. Karhu juontaa niin ikään EM-kilpailujen gaalaillalliset 15. ja 16. heinäkuuta.

Lisätiedotwww.vantaa2016.fi