Peräti 12 lajin Special Olympics -valmennusleiri 23.–25.9. Pajulahdessa

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -valmennusleirin 23.–25. syyskuuta 2016 Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille sekä jalkapallon ja koripallon vammattomille Unified-partnereille.

Tarjolla on valmennusta 12 Special Olympics -lajissa: uinnissa, jalkapallossa, yleisurheilussa, koripallossa, keilailussa, triathlonissa, ratsastuksessa, rytmisessä voimistelussa, salibandyssa, taitoluistelussa, pöytätenniksessä ja tenniksessä. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajan ohjauksessa.

Hinta: 150 euroa, paitsi ratsastus 200 euroa (laskutetaan ennen leiriä, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen).

Kiitos kaikille ilmoittautuneille, ilmoittautuminen on päättynyt, leirikirje lähetetään noin kaksi viikkoa ennen leiriä.

Lisätiedot: Special Olympics -lajikoordinaattori Jukka Lahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373