SOLIA hakee uusia vertaisohjaajia

Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA vuokraa liikunnan ja urheilun apuvälineitä kaikille ilman vamma-, diagnoosi- tai järjestörajoja. Välineet sopivat pääsääntöisesti itsenäisesti liikkuville.
Kun oman välineen hankinta tulee ajankohtaiseksi, SOLIA neuvoo ja auttaa sopivan löytämisessä.

SOLIA tarjoaa välineitä myös kokeiltavaksi. Avuksi kokeilutoiminnan haasteisin on luotu vertaisohjaajaverkosto. Koulutetulta vertaisohjaajalta voi saada tukea välinekokeiluun asiakkaan niin halutessa. Yhdessä tekemällä on mahdollisuus parempaan välinekokeiluun.

Vertaisohjaajaan voi ottaa yhteyttä ja kysyä vinkkiä, neuvoa tai tukea välinekokeilussa. Usein vertaisohjaajan kanssa voi myös tavata välinekokeilun merkeissä.

Vertaisohjaajat ovat myös mukana erilaisissa tapahtumissa ohjaamassa ja kannustamassa ihmisiä löytämään uusia harrastuksia vammasta riippumatta.

Ympäri Suomea palvelevan SOLIA:n yksiköt löydät Kuopiosta, Rovaniemeltä, Maskusta, Seinäjoelta ja Helsingistä. Tällä hetkellä SOLIA:lla on 13 vertaisohjaajaa, mutta lisää tarvitaan. Vertaisohjaaja saa SOLIA:lta koulutuksen välineiden käyttöön. Vertaisohjaajat toimivat vapaaehtoisina kulukorvauksella.

Jos olet aktiivinen liikkuja ja olet kiinnostunut auttamaan muita liikunnan apuvälineiden käyttäjiä, niin ota yhteyttä 30.9.2016 mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset:

Jukka Parviainen
+358 45 6302065
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Kelkkajääkiekko