Yhdeksän lajin Special Olympics -valmennusleiri Pajulahdessa 10.–12.3.2017

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää Special Olympics -jalkapallon, -salibandyn, -tenniksen, -keilailun, -uinnin, naisten Unified-koripallon, -lentopallon, -triathlonin ja -yleisurheilun valmennusleirin Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa 10.–12. maaliskuuta 2017. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v).

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: 125 euroa/hlö (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen) sekä keilailussa lisäkustannuksena kilpailumaksu sunnuntaina 12.3. Lahden keilahallin erikoiskisaan osallistuville (n. 30 euroa, maksu paikan päällä, ilmoittautuminen leirillä).

Huoltajien/avustajien hinta on myös 125 euroa. Majoitus on urheiluopiston majoitustiloissa, joissa yöpyminen tapahtuu 2-4 hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt, kiitos ilmoittautuneille!

Lisätiedot: VAU, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.