Milloin hävisit viimeksi, Hanna Vilmi?

Hanna Vilmi

Sokkopingiksen hallitseva maailman- ja Euroopan mestari sekä Pajulahti Games -turnauksen kuusinkertainen voittaja Hanna Vilmi aloitti Pajulahdessa odotetun hyvin.

– On mennyt jopa omituisen hyvin, sillä minulle ei tehty päivän kolmessa ottelussa yhtään maalia, Vilmi totesi.

Sokkopingiksessä saa kaksi pistettä, kun lyö pallon vastustajan maalisyvennykseen ja yhden pisteen, jos vastustaja tekee jonkin virheen, kuten lyö pallon yli kaukalon laidan. Päivän otteluissa Ann Howaltia, Darmi Martosoewondoa ja Sabrina Schmitziä vastaan Vilmiä vastaan onnistuttiin tekemään yhteensä vain kolme yksittäistä pistettä.

Vilmi tosin sai maailmanrankingin perusteella melko helpon alkulohkon. Odotettavissa on, että lauantain jatkopeleissä vastus kovenee sen verran, että Vilmin täytyy tehdä tosissaan töitä erävoittojen eteen. Onhan samassa turnauksessa myös kaksi muuta maailmanrankingin top-3 -naista: Jaana Pesari ja Elzbieta Mielczarek. Silti Vilmi on ylivoimainen suosikki Pajulahden turnauksen voittajaksi.

Suomen sokkopingiskisoissa miehet ja naiset pelaavat keskenään, joten Vilmikin joutuu ajoittain taipumaan. Kansainvälisiä turnauksia, joissa vastassa on ainoastaan naisia, hän on sen sijaan hallinnut suvereenisti. Vilmin täytyy hieman miettiä kysyttäessä, milloin hän on viimeksi hävinnyt.

– Kesän EM-kisoissa taisin hävitä italialaiselle tytölle. Aina välillä alku- ja jatkosarjoissa tulee otteluita, joissa en ole oikein hereillä ja vastustajalla onnistuu kaikki. Mutta viime vuosina se ei ole kostautunut ja olen pystynyt ottamaan turnausvoittoja, sanoi Vilmi, joka on viimeksi jäänyt ilman turnausvoittoa syksyllä 2015.

Pajulahti Gamesin sokkopingisturnauksen tuloksia voi seurata Game Results Online -palvelun kautta