VAU:n suunnan tarkistus – vastaa huhtikuun loppuun mennessä!

VAU:n visio 2021 kuvana

Anna palautetta VAU:n visiosta vuodelle 2021, ja kerro mihin suuntaan vammaisurheilun Suomessa tulee kehittyä. Voit vastata kyselyyn omasta näkökulmastasi tai koota ryhmän yhteiset vastaukset. VAU:n Visio 2021 löytyy tiiviinä esityksenä sivun alalaidasta (pdf).

VAU:n visio 2021

Vuonna 2010 toimintansa aloittanut Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry toimii vammaisurheilun ja -liikunnan valtakunnallisena palvelujärjestönä. Vuonna 2012 VAU:n liittokokous hyväksyi vision, jolla tavoitellaan maahamme elinvoimaista vammaisurheilua ja -liikuntaa. Toimintatavaksi sovittiin ”yhdessä ja erikseen" -periaate. Kyseessä on kaksoisstrategia, jossa toisaalta edistetään erityisryhmiä ja tuetaan vertaisuuteen perustuvaa toimintaa, mutta samanaikaisesti tehdään töitä kaikille avoimen liikuntakulttuurin kehittämisen puolesta (valtavirtaistaminen).  

Visio ja strategia on tehty vuosille 2013–2021. Nyt olemme puolivälissä. On arvioinnin paikka. Missä olemme onnistuneet ja missä on vielä kehittämistä? Miltä näyttää elinvoimainen vammaisurheilu ja liikunta vuonna 2024? Ja mihin VAU:ta tarvitaan, ja tarvitaanko?

VAU:n suunnan tarkistus (visio 2021) tehdään sähköisellä kyselylomakkeella. Voit vastata vain omasta näkökulmastasi tai koota lomakkeeseen koko ryhmän vastaukset. Erityisesti vastauksia toivotaan VAU:n jäsenyhdistyksiltä, seuroilta ja työryhmiltä. Kyselyyn voi vastata myös nimettömänä.

Kysely on päättynyt

Vastauksista koottu raportti esitellään VAU:n valtuustolle 13.5.2017. Tuloksia hyödynnetään VAU:n Strategia 2024:n laadinnassa, jonka on tarkoitus olla valmis keväällä 2018.

Lisätiedot

  • Kyselyyn liittyvät tiedustelut voi osoittaa VAU:n tutkimuspäällikkö Aija Saarelle, puh 040 506 4208, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja VAU:n toimintaan liittyvät kysymykset toiminnanjohtaja Riikka Juntuselle, puh 0400 340 091, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ladattavat tiedostot