Soveltavan liikunnan kouluttajatapaaminen Pajulahdessa 18.5.

Soveltavan liikunnan opettajat, kouluttajat ja muut toimijat kohtaavat torstaina 18. toukokuuta 2017 klo 10.00–15.30 Liikuntakeskus Pajulahdessa (Pajulahdentie 167, Nastola).

Tapaamisessa vaihdetaan ajatuksia soveltavan liikunnan opetuksen ja koulutuksen ajankohtaisista asioista sekä käydään keskustelua koulutuksen kehittämisestä. Tapaamisessa on myös alan asiantuntijoiden vetämiä työpajoja, joissa osallistujat saavat uutta tietoa ja osaamista työnsä tueksi.

Jukka Vetoniemen (Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri) vetämässä työpajassa tutustutaan äly- ja mobiililaitteisiin koulutuksen ja liikunnan tukena, Terhi Huovisen (Jyväskylän yliopisto) työpajassa tukea tarvitsevan lapsen liikunnan ohjaamiseen ja Anita Ahlstrandin (Metropolia AMK) työpajassa uusiin kehollisiin ja pelillisiin menetelmiin monikulttuurisissa ryhmissä.

Tapaamisen ohjelmaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.lts.fi/featured-articles/articles/soveltavan-liikunnan-kouluttajatapaaminen-2017

Tilaisuus on maksuton (pois lukien omakustanteinen lounas). Ilmoittautumiset 8.5. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkemmat tiedot tiloista ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Tilaisuuden järjestävät Liikuntatieteellinen Seura ja Liikuntakeskus Pajulahti. Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 010 778 6605.