Valtti-ohjelmaan yli 300 hakijaa – haku jatkuu vielä paikkakuntakohtaisesti

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n Valtti-ohjelman hakuaika päättyi huhtikuun loppuun, mutta hakuaikaa jatketaan vielä osalla paikkakunnista 21.5. saakka. Osalle paikkakunnista kaivataan vielä Valtti-ohjelmaan mukaan haluavia lapsia ja nuoria, osalla paikkakunnista puolestaan on vajetta Valteiksi haluavista opiskelijoista tai vapaaehtoisista.

Lasten ja nuorten osalta hakuaikaa on jatkettu Rovaniemellä, Vaasassa, Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa ja Lahdessa. Hakulomake Valtti-ohjelmaan haluaville lapsille ja nuorille löytyy täältä: https://www.webropolsurveys.com/S/DCFB11BAAD2267E8.par

Valteiksi haluavien opiskelijoiden ja vapaaehtoisten hakuaikaa on jatkettu Kuopiossa, Porissa, Kajaanissa, Joensuussa sekä Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Valttien hakulomake löytyy täältä: https://www.webropolsurveys.com/S/BF6FC45EB802CF8B.par

Valtti-ohjelmassa henkilökohtainen vammaisliikunnan konsultti tai ohjaaja eli Valtti toimii harrastuksen pariin saattajana erityistä tukea tarvitsevalle lapselle tai nuorelle. Valtit ovat pääasiassa liikunnan-, kasvatuksen-, kuntoutuksen tai sosiaalialan opiskelijoita ohjelman yhteistyöoppilaitoksista ympäri Suomea.

Huhtikuun loppuun mennessä Valtti-ohjelmaan haki 301 lasta ja nuorta. Kesäkuun puoliväliin mennessä hakijoille ilmoitetaan, ovatko he päässeet mukaan ohjelmaan. Valttien ja ohjattavien yhteiset liikuntakokeilut ovat pääsääntöisesti syksyllä 2017.

Lisätiedot Valtti-ohjelmasta